Detalės vestuvėse, kurių fotografui reikėtų nepraleisti

Kartais vestuviu fotografai vestuvėse fotografuoja tokias detales, apie kurias kiti žmonės net nesusimąstytų. Tačiau galop tos detalės sukuria puikius vestuvinius albumus. Be šeimos, asmeninių, poros ir svarbių momentų fiksavimo, dar vestuvių fotografai ir sugeba susikoncentruoti į tam tikras smulkmenas. Štai keletas pavyzdžių.

Tuščias stalas ir maistas

FotografijaPer vestuves fotografuoti maistą iš dalies išpopuliarino dabartiniai Instagram vaizdai ir tendencijos. Tačiau taip pat tai ir išraiška to, kad reikia įvertinti jaunųjų pastangas. Tikriausiai jaunieji ne patys gamino, tačiau gal jų artimieji kepė kažką ir gamino, o galbūt jų mamos kažką darė. Taigi, tuščias stalas ir maistas ant jo – tai įvertinimas to, kad kažkas visgi šiai šventei paruošė tą maistą, gal net nemažai už jį sumokėjo. Geras fotografas nusifotografuoja ne tik vestuvinį tortą, bet ir dailiai paserviruotą, dar tuščią stalą, taip pat ir kitus dalykus ant jo. Tuščių išvalgytų lėkščių fotografuoti nereikia.

Dekoras

Būtina įvertinti tas pastangas sukurti vestuvinį dekorą. Juk žmonės, kurie tuokiasi, galiausiai nori džiaugtis gražiu vestuviniu dekoru. Ir juo nori džiaugtis ne vestuvių dieną, kuomet niekas būna nesvarbu ir tik ima stresas, bijoma, kad kažko galima nespėti. Vestuvių metu dekoras yra reikalingas ir dėl to, kad jis liktų nuotraukose. Juk būtent nuotraukos bus tai, kas galiausiai puoš mūsų namų sienas, kas mums primins apie šią gražią šventę. Todėl visos išlankstytos servetėlės, pakabintos lemputės ar kruopščiai pripūsti balionai – tai svarbus dalykas kiekvienų vestuvių metu.

Gėlės

Pats laikiniausias ir gražus vestuvių elementas – tai gražios vestuvinės gėlės. Jų bus pamerkta vazose, jų bus padėta ant stalo, jaunoji turės savo puokštę. Taigi, visa tai turi taip pat būti įamžinta vestuvių metu ir apie tai reikia irgi pagalvoti iš anksto, geras fotografas tą žino.

Žiedai

Tam tikra prasme, juokinga, kad žiedai yra fotografuojami, kadangi jie yra apskritai tas daiktas, kurį vėliau jaunieji turėtų dėvėti visą gyvenimą. Tad tarsi nėra poreikio juos įamžinti – tai ne gėlės, kurios nuvys per naktį ar savaitę. Ir visgi, toks dalykas vis tiek yra padaromas, kadangi tai leidžia pilnai pajausti visą vestuvių atmosferą. Geras fotografas žino, kad šis pasaulis ir fotografinis pasaulis – tai du visiškai skirtingi pasauliai, dvi realybės. Ir tai kitai realybei reikia visų komponentų, taip pat ir iš arti nufotografuotų žiedų.

Jaunius

Jaunius paskelbė 177 publikacijas

Įrašų navigacija


Komentarai

  • lauko terasos foto

    Labai svabu ir aplinkos nuotraukos, visuma, susidaryti bendram šventės vaizdui, o šventusiems – po kiek laiko prisiminti geras emocijas. Jei yra sodas, būtinai jaunuosius ir svečius nufotografuoti jame, jei terasa, nepraleisti progos kelias nuotraukas padaryti ir joje.

Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukeliai pažymėti simboliu *

Jūs galite naudoti šiuos HTML tag'us:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>