Reklama ant vilkikų irgi mokama

Kai vyksta vilkiku pardavimas, tikėtina, kad labiau bus parduodami tie vilkikai, kurie neturi kažkokių buvusią paskirtį reklamuojančių ženklų. Tačiau apskritai reklama ant vilkiko tento gali būti tikrai naudinga ir pastebima.

Reklaminis vilkiko tentas gali reikalauti mokesčio

Ar tai būtų https://www.truckfind.lt/specializacijos/sunkvezimiai-savivarciai-su-kranu, ar kažkokios kitos mašinos, ant jų esančios reklamos gerai informuoja apie svarbius dalykus. Smagu ir mums kelyje važiuojant matyti, kad ant vilkiko duonos reklama, vadinasi, turbūt veža duoną. Tačiau kai kuriais atvejais specialiai sukurtas reklaminis plotas ant tokio ar kitokio automobilio yra apmokestinamas pagal savivaldybės tarifus kaip reklaminis lauko plotas. Todėl prieš dedant reklamas, reikia pagalvoti, kokios jos turėtų ir galėtų būti.

Nelegalios reklamos – aikštelėse palikti automobiliai

VilkikaiPavyzdžiui, Vilniaus valdžiai vis tenka pakovoti dėl to, kaip turėtų būti apmokestinami automobiliai, kurie yra paliekami tam tikrose stovėjimo aikštelėse, kur didelis žmonių srautas. Ant tų automobilių būna priklijuotos akį traukiančios reklamos, ir paliktas senas automobilis tiesiog ir tarnauja kaip paprastas reklaminis plotas. Jeigu neina rasti tų automobilių savininkų, tai ir nubausti pasidaro per sunku.

Kodėl verta vilkiką išnaudoti reklamai

Vilkikas ir reklama – du suderinami dalykai. Kadangi jis keliauja ilgus kelius. Verta ant jo dėti reklamas, kurios būtų keliomis kalbomis, ypač, jeigu keliaujama per tas šalis, kuriose taip pat ta firma turi padalinių.

Svarbu ir vilkiko techninė būklė

Aišku, kad būtų gera reklama, reikia, kad ir pats vilkikas būtų tvarkingas. Jeigu jis akivaizdžiai prastos būklės, tuomet ir tą reklamą uždėti turėtų būti gėda. Ir visgi, pirmiausia reikėtų pasitikrinti, ar viskas veikia. Labai gerai, kad vilkikams reikalinga dažnesnė techninė apžiūra – taip yra siekiama saugumo keliuose, kad juose nevažinėtų tokie vilkikai, kurie galėtų kelti grėsmes.

Vilkiko vairuotojo komentaras:

„Visuomet dirbau vilkiko vairuotoju, taigi, jau 20 metų. Tikrai skiriasi, kuomet važiuoji su pilku neįdomiu vilkiku, ir kai jis apklijuotas reklama. Man visada kyla įspūdis, kad žmonės šiek tiek bijo vilkikų. Iš priekinės juostos atvažiuojanti kiti eismo dalyviai tikrai jaučiasi nesaugiai, kai mato į save atriedantį vilkiką. Tačiau, jeigu vilkiko tentas papuoštas reklama, jeigu ant jo šypsosi drugeliai, skrendantys iš pieno ąsočio, jeigu čia linksmai šoka karvutė, arba jeigu kava ir Kalėdomis – tuomet viskas puiku. Jokių problemų nekyla ir visi džiaugiasi išvydę tokį vilkiką“, – sako vairuotojas.

Jaunius

Jaunius paskelbė 177 publikacijas

Įrašų navigacija


Parašykite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukeliai pažymėti simboliu *

Jūs galite naudoti šiuos HTML tag'us:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>